HUNosítók Team - játékok magyar nyelven - Fórum: Dragon's Dogma Dark Arisen
2023. 06. 03. - 17:10
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Regisztráció

Regisztrációhoz írj üzenetet a Kapcsolatokon keresztül a kívánt felhasználónévvel és e-mail címmel!
Ha lehet, ne freemailes címről!
Bővebben...

Fórumtémák
Legújabb témák
-> Risen
-> Maffia III
-> Dragon's Dogma Dark ...
-> Kingdoms of Amalur: ...
-> Mi lesz a következö ...
Legnépszerűbb témák
-> Mi lesz a követke... [1026]
-> GTA 4 magyarítás [645]
-> Dragon Age: Inqui... [454]
-> Fallout New Vegas [428]
-> Divinity Original... [410]

Partnereink

Partnerünk és támogatónk a

TheGamers - A Magyar Gamer Közösség

Tintahal Műhely - kreatív, játékos, művészeti workshopok

Felhasználók
-> Online vendégek: 1

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 5,115
-> Legújabb tag: Cobrahajabusa50

Dragon's Dogma Dark Arisen
Ardea
Hát, eljött ez a pillanat is... Smile

farifeco85
Erre vártam már régóta. Köszönöm neked, nagyon király vagy, vagy királylány? Smile Smile Smile

Pocok123
Ezek szerint nem követtem a hozzászólásaidat úgy ahogy kellett volna, mert nagyon meglepett hogy ezt a játékot kezdted el fordítani.Grin Nagyon örülök a döntésednek sok kitartást erõt egészséget kívánok a fordításhoz,Grin megpróbáltam fordítgatva játszani de minimális angol tudás nélkül Google fordítóval esélytelen, pedig jó játék lehet. Shock

Ardea
Sziaaa! Smile

Úgy örülök, hogy most írtál. Már kezdtem aggódni, hogy nem nagyon voltál jelen a fórumban. Már pont akartam írni vmilyen üzit, hogy mi újság. Grin

Nos, vmikor "néhány" évvel ezelõtt még írtam is, hogy tulajdonképpen te voltál az egyik, akinek a kedvéért nekifeküdtem a DAI-nak. Pont akkor akartam volna belefogni a DDDA-ba, de gyõzött a többség. Wink

Domasi
Én emlékeztem, hogy ezt ígérted következõnek. Smile Nem próbáltam soha a játékot, de magyarul biztos kap egy esélyt, mert tetszetõs és jókat írtak róla. Egyébként személy szerint az évek során egyre jobban megtanultam angolul, de még mindig óriási értéknek tartom az anyanyelvemen játszani. Fõleg ha még minõségi is a fordítás. Soha nem lehetek elég hálás.

Gabi
Üdv újra itt.
Nekem megvan a game és nagyon megörültem ennek.

Ardea
Domasi: Hát, arra nem emléxem, hogy fórumokban említettem volna, de egy-két emberkével, akikkel szoktunk magánúton levelezni, beszéltünk a várható fordításaimról. És Pocok123 volt az egyikük. Smile

Domasi
"2019-11-04 - 06:17
Ardea
Adminisztrátor

Regisztrált: 2009. 06. 26. - 18:39

Greedfall!!!!!
Amennyiben még nem fogja fordítani valaki (The Outer Worlds), mire végzek a DAI után a TWII DLC-kkel és a DDDA fordításával. Grin
Ez még úgy 2 év kábé, de ahogy elnézem, nem sok fordító kap a nagy játékok fordítása után, szóval esélyes vagyok rá... Smile"

Még arra is emlékeztem hol és mikor Grin Cool

Ardea
Grin Akkor, mégis csak írtam róla...

Egyébként a Greedfall-t pont "lenyúlta" Teomus. Smile
Viszont megkaptam az egyik kedves játékostól (innen is köszönöm!), és terveztem már írni Teomusnak, hogy készen állok besegíteni majd a tesztelésbe, ahogy ígértem neki a kezdetekkor is. De a Magyarítások Portál listája szerint még csak 35%-nál tart.
Addig talán még a DDDA-val is végzek. Vagy ha nem, annál jobb!

Domasi
@Ardea: Az hagyján, hogy írtál róla, de elképesztõen tartod az ütemtervet Grin Bár csak így menne ez építkezéseknél vagy állami beruházásoknál is xD A Greedfall esetében arról is lemaradtam, hogy megjelent PC-re. Köszi ezt az infót is Grin

Pocok123
Ardea írta:

Sziaaa! Smile

Úgy örülök, hogy most írtál. Már kezdtem aggódni, hogy nem nagyon voltál jelen a fórumban. Már pont akartam írni vmilyen üzit, hogy mi újság. Grin

Nos, vmikor "néhány" évvel ezelõtt még írtam is, hogy tulajdonképpen te voltál az egyik, akinek a kedvéért nekifeküdtem a DAI-nak. Pont akkor akartam volna belefogni a DDDA-ba, de gyõzött a többség. Wink

Arra emlékszem hogy nagyon protezsáltam a DAI-t, de azt már elfeledtem hogy mi lett volna a másik játék. Hiába korral jár immáron pár napja átléptem a 69.ik évembe és bizony ennek nyoma van lesz. GrinAngry Magam részérõl örülök hogy a DAI lett elõbb neki is fogok az elsõ két részt újra játszani. Wink

Ardea
Állítólag szeptember 17-én indul anime sorozatban a Dragon's Dogma! Grin
https://www.youtu...e=emb_logo

Mondjuk én máshogy fordítottam az Arisent, de nem érdekes. Smile
Szerkesztette: Ardea - 2020-08-29 - 07:12

Dragon2213
Ki nézte meg a Dragon's Dogma animét? mert nekem be is jött meg nem is, a vége valahogy nem igazán jött be nekem. Kinek mi a véleménye errõl?

Ardea
Én mindenképpen szeretném majd megnézni, de nem tudom, mikor futja az idõmbõl. Én ugyanis, ha a komplett évad elérhetõ, képtelen vagyok pl. naponta 1-2 részt megnézni. Én reggel nekiülök, és egyben végigfalom az egészet. Smile
Nagyon kíváncsi vagyok rá, mert amúgy imádom a manga és az animációs filmeket, és ez különösen jó alap lehet. Fõleg, hogy a fejlesztõ is japán cég. Ha jól emlékszem, a stábból is részt vettek a film megalkotásában.

Rommel
Steamen még ma estig (28.-án) 70%-os leárazásban van! 7 font mindössze.

Ardea
Dragon2213 írta:

Ki nézte meg a Dragon's Dogma animét? mert nekem be is jött meg nem is, a vége valahogy nem igazán jött be nekem. Kinek mi a véleménye errõl?

Ma lefittyentettem, de valószínûleg csak jövõ hét végén lesz idõm megnézni. Smile
Már nagyon kíváncsi vagyok rá.

Dragon2213
Szia.

Remélem hogy tetszeni fog az anime. Csak a magyar felirat eltér az adott szövegtõl, nem lett valami jól fordítva a szöveg hozzá. Régen sok animét néztem és ragadt rám egy kis japán szöveg és észre lehett venni hogy nem teljesen azt írták ki amit valóban mondanak.
De ettõl még élvezetes lehet nézni.

Ardea
Na, végül nem álltam meg, és tegnap egy fenékkel végigültem az egész évadot. Grin

Nekem egyértelmûen tetszett.
Nem egyszerû, az tény. Nem is vidám - de hát a játék sem az. Ez jó, igazán japános japán dráma.

És a szörnyeket nagyon jól mutatták be benne. Jó a Gyalog (én is így fordítottam egyébként). Jó a történetszál vezetése. Egyedül a vége totálisan logikátlan számomra, magyarázhatják akárhogy. Smile
Elgondolkodtam rajta, hogy vajon mit terveznek így folytatásnak, és sejteni vélem.
De nem spoilerezem el, mert így is óvatosan fogalmaztam, hogy írjak semmi konkrétumot. Smile

Pocok123
Szeretném megkérdezni hogy tervezed a Steames Dragon's Dogma: Dark Arisen.- en futni fog a magyarítás mert ha igen akkor megvenném.

https://store.ste...rk_Arisen/

Ardea
Igen. Nekem is ez van, ezen egészen biztos menni fog. Wink
De jó is, hogy most mutattad, mert megírom a MP fórumában is, hogy most 70% off.

Ugrás a fórumra:

Projektjeink

Készülőben:

Immortals Fenyx Rising Gold Edition
18%

Elkészült:

Dragons Dogma Dark Arisen

Sphinx and the Cursed Mummy

The Esoterica: Hollow Earth

Dragon Age: Inquisition GOTY

Assassins Creed Chronicles

Crysis 3