Two Worlds

Játék típusa: RPG
Fejlesztő: Reality Pump
Kiadó: South Peak Interactive
Platform: PC, Xbox360, PS3
Kibocsátás dátuma: 2007. június 26.
Legfrissebb letölthető tartalom: 1.7b "Lelkek átka" (2009.05.)
Galéria a HUNosítókTeam oldalán: Two Worlds galéria
Hivatalos honlap: www.2-worlds.com
Magyar rajongói oldal: www.2worlds.hu
Projektben részt vett: Konyak, Owen_ex, Ardea

 

Reist TungardA Two Worlds: Tainted Blood (Két világ: Fertőzött vér) egy testvérpár viszontagságairól és az Antaloor világát fenyegető rettenet kibontakozásáról szól.

Ashos - bambuszerdőA mi karakterünk - a Hős - húgát keresi, akit menekülésük közben rabolt el Gandohar, a sötét oldal zsoldosa. Mivel a Hős szüleit településük megtámadásakor megölték, egyedül húga, Kyra maradt meg neki. Mivel a lány felkutatásához pénzre van szüksége, zsoldosnak áll, ezáltal sok izgalmas kalanddal ajándékozva meg minket.

A játék során fő- és mellékküldetések tucatjait teljesítjük, miközben a történet is halad előre. Antaloort három veszély is fenyegeti: a titokban terjeszkedő homály, a hálóját csendben szövő pók, a Láng; a délről soha nem látott erővel támadó orkok; és az őket összefogó és fellázító sötét zsoldos, Reist Tungard.

A történet izgalmas - néha kedves, jópofa - kalandok során bontakozik ki, jócskán megfűszerezve humorral, fura figurákkal és szebbnél szebb tájakkal.

A lenyűgöző tájképek és változatos állatvilág (a legvadabb, legborzasztóbb szörnyektől az édes kis nyusziig és dodóig mindenféle faj) ellenében azonban ott állnak a halmozott, egyforma külsejű kovácsok, katonák, tolvajok és asszonyok, akikkel lépten nyomon összetalálkozhatunk.

TulokErre és még sok minden másra ígértek orvosságot a játék következő részében, mely majd a Two Worlds II címet fogja viselni. Az önálló, mintegy 2. részként kibocsátandó remekbeszabott RPG várhatóan 2010 tavaszán jelenik meg.

DodóAmint az új rész realizálódik és a boltok polcaira kerül, biztosra vehetitek, hogy projektjeink között is megjelenik majd. :-)